The 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial Foundation
 
 
Door deze website te bekijken of anderszins te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden in deze mededeling. Deze mededeling kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Deze mededeling is uitsluitend van toepassing op uw toegang tot en gebruik van deze website en verandert op geen enkele manier de voorwaarden of eventuele andere afspraken die u heeft met de  -The 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial Foundation-.
 
 
Aansprakelijkheid
 
Deze website wordt geleverd "zoals hij is". Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen
om de juistheid van de hierin vermelde informatie te controleren, heeft de auteur geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of weglatingen. Er wordt geen aansprakelijkheid genomen voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van informatie op deze website.
 
 
Copyright
 
Tenzij anders vermeld is de informatie op deze website (inclusief, maar niet beperkt tot: namen, logo's, tekst, afbeeldingen,  grafieken, foto's, enz.) auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van de auteur van deze website of in licentie bij de auteur van deze website.
 
Tenzij - © naam - is aangegeven, mag informatie op deze website alleen worden gekopieerd voor privé-, niet-commerciële en educatieve doeleinden. De vermelding van
- The 617 Sqn-namf - als bron van de informatie wordt op prijs gesteld.
 
Auteursrechtelijk beschermde inhoud op de webpagina wordt bij het object (bijv. tekst, foto)- of onderaan de webpagina aangegeven. Toestemming voor het gebruik van de inhoud dat niet het eigendom is van de auteur van deze website, moet worden aangevraagd bij de
auteursrechthebbende.
 
Als u van mening bent dat u het auteursrecht bezit op inhoud van deze website, en de auteur heeft u niet erkend als de eigenaar, neem dan contact met ons op.
 
 
Externe links
 
Deze website kan ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden voor uw gemak verstrekt om nadere informatie te verstrekken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde website(s).
 
 
Contact
 
Voor vragen over de inhoud van deze website kunt u een email sturen naar:
contact@617sqn-namf.nl
 
Bepalingen en Voorwaarden
WE WILL REMEMBER THEM
© 2018 - 2024   617 Sqn-namf
Versie: 19 januari 2023