Door deze website te bekijken of anderszins te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden in deze mededeling. Deze mededeling kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Deze mededeling is uitsluitend van toepassing op uw toegang tot en gebruik van deze website en verandert op geen enkele manier de voorwaarden of eventuele andere afspraken die u heeft met de  -The 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial Foundation-.

Aansprakelijkheid

Deze website wordt geleverd "zoals hij is". Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zijn getroffen om de juistheid van de hierin vermelde informatie te controleren, heeft de auteur geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of weglatingen. Er wordt geen aansprakelijkheid genomen voor schade die kan voortvloeien uit het gebruik van informatie op deze website

Copyright

Het auteursrecht op deze website en het materiaal op deze website is eigendom van  -The 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial  Foundation-, of uitsluitend gehouden door de respectieve makers en hun vertegenwoordigers (auteursrecht van derden).

Geen enkel onderdeel van deze website mag elektronische of met fotokopie├źn worden gereproduceerd zonder schriftelijke toestemming van de -The 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial Foundation-. De 617 Squadron Netherlands Aircrew Memorial Foundation - geeft u geen andere rechten in verband met deze website. Met andere woorden, alle andere rechten zijn voorbehouden. De uitzondering zou zijn waar toestemming specifiek door de kopiehouder wordt verleend.

Externe links

Deze website kan ook links naar andere websites bevatten. Deze links worden voor uw gemak verstrekt om nadere informatie te verstrekken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gekoppelde website(s).

Toestemming

Voor vragen over de inhoud van deze website kunt u een email sturen naar:
contact@617sqn-namf.nl
Bepalingen en Voorwaarden
© 2019  617sqn-namf | Privacy Statement
Printversie (PDF)